Voetbal Walhalla

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Let op: er lopen diverse acties!
Al sinds 2006 organiseren wij de vetste Attack voetbalfeestjes op iedere gewenste locatie, op ieder moment en in elk gewenst formaat. Dat loopt uiteen van een pannakooi begeleid door onze panna voetballers en een lekker muziekje op een plein of in een straat, tot een mega grote Voetbal Party op een heel voetbalveld. Check ook eens: www.attackvoetbal.nl

Wij organiseren graag jouw Attack Voetbal Feestje. Bijvoorbeeld met Attack Voettennis!
Een potje voetbaltennis spelen is echt vet. Dat vinden zelfs de spelers van het Nederlands elftal het leukste dat er is.

Sinds kort is de Attack Voetbal hal open. Daar kun je een sportief en vermakelijk, maar bovenal te gek Attack Voetbal Feestje houden. Met een panna competitie, 2 tegen 2, snelheid schieten, punten schieten en voetbaldart. Samen met je vrienden speel je een toernooitje of probeer je met jouw scorekaart als hoogste te eindigen. Vooraf bespreken we alle ingrediënten. Lol :-).

Wij organiseren graag jouw Attack Voetbal Feestje. Bijvoorbeeld met Panna voetbal!
Attack Panna Voetbal.

Het Attack Voetbal Feestje is al beschikbaar vanaf 10,00 per persoon. Er moeten minimaal 8 en maximaal 40 deelnemers zijn. Je komt dan bij ons en speelt enkele voetbalonderdelen met je vrienden. De begeleiders ontvangen scorekaarten om de standen te noteren. Als je wilt dat wij het feestje begeleiden komt er eur 35,00 bij. Je kunt het feest nog verder ‘pimpen’. Kijk hier.

Een andere mooie optie is het Combi Knalfeest voordeelarrangement. Je combineert dan het Attack Voetbal Feestje met het Sjoeterz Feestje in onze Nerf Arena ‘de Djungel van Ner’. Het voetballen en Nerf schieten duren beide een uur. Dat is dus een hoop plezier voor een klein bedrag: EUR 15,00 per deelnemer inclusief onbeperkt ranja. Klik hier voor info over het Combi Knalfeest.

Wil je een Attack Voetbal Feestje – groot of klein – op een andere locatie? Bijvoorbeeld tijdens een feest, jubileum, braderie of ander evenement? Kijk dan op www.attackvoetbal.nl

Een groot voetbalfeest te organiseren? Dit is één van onze recente grote voetbalevenementen: RKSV NEO 100 jaar.
Nieuw: E-sports Walhalla
Nieuw bij De Beleverij: E-sports Walhalla. Ook te boeken in combinatie met Voetebal en Sjoeterz activiteiten.