Attack Voetbal Feestje

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Al sinds 2006 organiseren wij de vetste Attack voetbalfeestjes op iedere gewenste locatie, op ieder moment en in elk gewenst formaat. Dat loopt uiteen van een pannakooi begeleid door onze panna voetballers en een lekker muziekje op een plein of in een straat, tot een mega grote Voetbal Party op een heel voetbalveld. Check ook eens: www.attackvoetbal.nl

Wij organiseren graag jouw Attack Voetbal Feestje. Bijvoorbeeld met Attack Voettennis!
Een potje voetbaltennis spelen is echt vet. Dat vinden zelfs de spelers van het Nederlands elftal het leukste dat er is.

Ook voor jouw (verjaardags)party zetten we graag een sportief en vermakelijk Attack Voetbal Feestje in elkaar. Met bijvoorbeeld voetbaltennis, een panna battle of snelheid schieten. Samen met je vrienden speel je een toernooitje of probeer je met jouw scorekaart als hoogste te eindigen. Vooraf bespreken we alle ingrediënten :-).

Wij organiseren graag jouw Attack Voetbal Feestje. Bijvoorbeeld met Panna voetbal!
Attack Panna Voetbal.

Het Attack Voetbal Feestje is al beschikbaar vanaf 10,00 per persoon. Er moeten minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers zijn. Je komt dan bij ons en speelt enkele voetbalonderdelen met je vrienden. De begeleiders ontvangen scorekaarten om de standen te noteren. Als je wilt dat wij het feestje begeleiden komt er eur 35,00 bij. Je kunt het feest nog verder ‘pimpen’. Zie hiervoor het contactformulier.

Als je wilt dat wij bij jou langskomen en ons Attack Voetbal Feestje daar opbouwen, dan betaal je eur 95,00 extra. Dit geldt voor locaties in Hengelo of in een straal van 10 km daar vandaan. Moeten we verder reizen? Neem dan even contact op met ons op. Dat kan met hetzelfde contactformulier als hierboven.

Een groot voetbalfeest te organiseren? Dit is één van onze recente grote voetbalevenementen: RKSV NEO 100 jaar.