Combi Knalfeestje

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Let op: er lopen diverse acties!
Kun je geen keuze maken tussen lekker voetballen met je vrienden of het avontuurlijke en sportieve Sjoeterz spel? Kies dan gewoon voor het Combi Knalfeestje! Dan speel je zowel voetbal als Sjoeterz met jouw feestje. Twee in één dus. Wat een geniale oplossing, toch?! Je speelt een uur in onze Attack Voetbal hal – ook wel voetbal(wal)hal(la) genoemd – en ook nog een uur in onze Sjoeterz Nerf arena ‘De Djungel van Ner’. Wil jij dit twee uur durende voordeel arrangement nu boeken vanaf EUR 15,00 per deelnemer inclusief onbeperkt ranja? Klik dan hier.

Het voordeelarrangement bestaat uit:

Attack | Indoor – Voetbal (Wal)Hal(la) | Combi Knalfeestje
Sinds kort is de Attack Voetbal Hal open. Daar kun je een sportief en vermakelijk, maar bovenal te gek Attack Voetbal Feestje houden. Met een panna competitie, 2 tegen 2, snelheid schieten, punten schieten en voetbaldart. Samen met je vrienden speel je een toernooitje of probeer je met jouw scorekaart als hoogste te eindigen. Voor we het Combi Knalfeestje uitrollen, bespreken we alle ingrediënten.

Sjoeterz | Nerf arena – Fortnite – Escaperoom | Combi Knalfeestje
Deze fantastische, sportieve en avontuurlijke activiteit laat zich het beste beschrijven als een mengvorm tussen: Nerf schieten, Fortnite en een escaperoom. Het gaat dus echt niet alleen om spierballen, maar ook om een goed stel hersens. Hoe hip en uitdagend wil je het hebben? Een echte hit en dus een aanrader voor iedereen die een (kinder)feestje organiseert.

Net als al onze andere sportieve feestjes, kun je ook het Combi Knalfeestje pimpen met allerlei leuke en lekkere producten, zoals: uitnodigingskaarten, taart, soesjesberg, knalcake en snoepblikjes.

Combi Knalfeest Soesjesberg

Groter voetbalevenement nodig? Kijk op www.attackvoetbal.nl.