Corona(protocol) De Beleverij

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Vanaf 1 juli 2020 zijn wij weer open!

Hieronder vindt u het volledige Coronaprotocol van De Beleverij. Wij horen het graag als u hierover vragen of opmerkingen hebt.

Wat betekent het Coronaprotocol voor u als klant? Hieronder een opsomming.

1. U kunt het volledige Coronaprotocol van De Beleverij hierboven downloaden. U ontvangt ook een link naar het protocol per email.

2. Tevens ontvangt u van ons de ‘Gezondheidscheck Rijksoverheid’. Deze moet vooraf worden uitgevoerd bij alle deelnemers en begeleiders. Alleen zonder ziekteverschijnselen mag je De Beleverij bezoeken.

3. Bij aankomst wacht u met de gehele groep in de vrije wachtruimte. U wordt daar opgehaald door één van onze medewerkers.

4. Iedereen wordt gevraagd de handen te desinfecteren/wassen.

5. De gehele groep neemt plaats in de voor hen gereserveerde vrije verblijfsruimte. De kinderen kunnen plaatsnemen aan de lange tafel. Voor de ouders is een separaat zitje op 1,5 meter beschikbaar.

6. De medewerkers houden 1,5 meter afstand tot de kinderen en de begeleiders. Van de kinderen en de begeleiders wordt hetzelfde gevraagd ten opzichte van de medewerkers.

7. Eten en drinken worden door de medewerkers geplaatst op zogenaamde ‘afzettafels’. De kinderen en begeleiders kunnen het daar – apart van elkaar – zelf afhalen.

8. De kinderen worden opgehaald door een medewerker voor de besproken sport- en spelactiviteit. Ze volgen de medewerker volgens de ‘Coronalooproute’ (ter voorkoming van kruizing met andere groepen).

9. De kinderen desinfecteren nog één keer de handen bij aankomst in de sport- en speelruimte.

10. Alle deelnemers moeten zich houden aan de regels en opdrachten van de medewerkers. Ook hier geldt de 1,5 meter afstandsregel.

11. Na afloop worden de kinderen door een medewerker teruggebracht naar de verblijfsruimte. Ze volgen de medewerker volgens de ‘Coronalooproute’ (ter voorkoming van kruizing met andere groepen).

12. De kinderen en begeleiders blijven in de verblijfsruimte die hen is toegewezen tot ze vertrekken.

13. De kinderen en begeleiders worden begeleid naar de uitgang door een medewerker.

14. Er is een separaat ‘kindertoilet’ en een ‘begeleiderstoilet’ beschikbaar.

15. De sport- en spelruimte, alsmede de verblijfsruimte en begeleiderstoilet worden gereinigd/gedesinfecteerd.