Sinterkloas Theater

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Het sinterklaasfeest dat écht bestaat.

Speciaal voor bedrijven en instellingen organiseren wij rond de maanden oktober, november en december het Sinterkloas Theater. Een humoristische, eigentijdse (familie)theatervoorstelling met de enige échte hulp-Sinterklaas van Nederland in de hoofdrol: Sinterkloas. Het theater is onderdeel van een ‘all-inclusive’ programma van circa 2,5 uur. Rondom het theater is er een programma met allerlei sportieve en creatieve kinderactiviteiten opgenomen en is er volop catering beschikbaar. Het pakket is deels naar eigen inzicht in te vullen. Gebruik hiervoor het contactformulier. Naar aanleiding van dit formulier ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

Het Sinterkloas Theater krijgt een upgrade in 2019 en wordt de leukste Sinterklaas voorstelling van Nederland.
Sinterkloas Theater voor organisaties
Sinterkloas Theater bij De Beleverij. De all-inclusive oplossing voor het Sinterklaasfeest van bedrijven en instellingen.

Sinterkloas Theater | introductie
Sinterkloas, de échte hulp-Sinterklaas!

Sinterkloas is de enige, échte hulp-Sinterklaas van Nederland. Net zo lief, net zo oud en natuurlijk net zo slim. Hij lijkt ook nog eens als twee druppels water op Sinterklaas. Er is eigenlijk maar één klein verschil. Sinterkloas woont niet in Spanje. Nee … sterker nog, hij woont gewoon bij jou in de buurt. In Nederland. In een oude fabriek. Een oude schoensmeerfabriek om precies te zijn. Echt waar!

Ach, als je er zo over nadenkt, is het ook helemaal niet gek dat Sinterklaas hem heeft gevraagd om de Sint te helpen. Als je bijna het hele jaar in Spanje bent, kun je natuurlijk maar moeilijk in de gaten houden wat er allemaal in ons landje gebeurt. En … je moet er toch niet aan denken dat alleen de zwarte Pieten achterblijven. Dan moeten die alle belangrijke beslissingen zelf nemen. Wat daarvan komt hebben we de laatste jaren steeds weer gezien. Laten we het netjes zeggen:  dat wordt een gigaaaaaantische puinhoop. Dus heeft Sinterkloas officieel de leiding gekregen.

Sinterkloas Theater | de voorstelling
Het geheim van Zwarte Piet

In de humoristische, interactieve voorstelling wordt het verhaal vertelt van Piet Pietersen, de eerste medewerker van Sinterkloas. Piet, ook wel Hoofd Piet, durft niet naar de voorstelling te komen. Hij is namelijk … tja, euhm … sorry dat ik het zeg: naakt. Nee, nee, niet echt in z’n blootje natuurlijk. Maar in zijn ‘blote billen gezicht’. Dat noemen de Pieten zo als de schoensmeer op is. Snap je? Zo komen de kinderen er in de voorstelling achter hoe het allergrootste geheim ter wereld ooit is ontstaan: waarom is Zwarte Piet, Zwarte Piet. Ach, het is eigenlijk allemaal heel logisch.

Boek nu! Het aantal voorstellingen is beperkt.