Super Sunday

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Super Sunday staat voor een gezellige, vermakelijke en uitdagende start van de zondag. Uit de luie stoel: het is tijd voor quality time met het gezin! Maar dan zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Met het plezierige programma dat bestaat uit diverse sport- en spelactiviteiten aangevuld met theater en een te gekke sportlunch, komt iedereen in het gezin aan zijn trekken. Jullie gaan je een paar uur vermaken in de E-sportsruimte, de voetbalhal en de Djungel van Ner waar diverse leuke activiteiten op jullie wachten. Daarnaast doe je met gezin mee aan de ‘Ik hou van Holland Sportquizz’.

Overigens maak je het zelf zo intensief als je wilt. Je mag aan alles meedoen, we juichen dat toe, maar niets moet. Kijken naar je kinderen of je ouders kan ook al heel vermakelijk zijn. Er zijn geen drempels of verplichtingen, we laten ons leiden door spontaniteit. Alhoewel, we op het einde wel alle punten bij elkaar optellen en checken of jullie in aanmerking komen voor de ‘Familie met onmeunig veel kwaliteit’ oorkonde 🙂

Voor alsnog vindt Super Zondag één keer per maand plaats. Het aantal deelnemende gezinnen is gelimiteerd tot 40. De exclusieve deelname bedraagt EUR 17,50 voor volwassenen en EUR 12,50 voor kinderen (inclusief onbeperkt ranja).

Durven jullie het aan met jullie gezin? Kom maar op, wij ontvangen jullie met open armen.