Voetbal Walhalla feestje

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Voetbal Walhalla: we play.

Sinds kort is Voetbal Walhalla open. Daar kun je een sportief en vermakelijk, maar bovenal te gek Voetbalfeestje houden. Met een panna competitie, 2 tegen 2, snelheid schieten, punten schieten en voetbaldart. Samen met je vrienden speel je een toernooitje of probeer je met jouw scorekaart als hoogste te eindigen. Lol :-).

Pimp dat feestje!

Het Voetbal Walhalla feestje is al beschikbaar vanaf 10,00 per persoon. Er moeten minimaal 8 en maximaal 40 deelnemers zijn. Je komt dan bij ons en speelt enkele voetbalonderdelen met je vrienden. De begeleiders ontvangen scorekaarten om de standen te noteren. Je kunt het feestje natuurlijk nog verder ‘pimpen’. Kijk hier.

Combi Knalfeest

Een andere mooie optie is het Combi Knalfeest voordeelarrangement. Je combineert dan het Walhalla Voetbal feestje met Sjoeterz in onze Nerf Arena of E-sports in onze game hal . Beide onderdelen duren een uur. Dat is dus een hoop plezier voor een bedrag van EUR 15,00 per deelnemer inclusief onbeperkt ranja. Klik hier voor info over het Combi Knalfeest.

Voetbal spektakel op locatie

Al sinds 2006 organiseren wij de vetste voetbalfeestjes op iedere gewenste locatie, op ieder moment en in elk gewenst formaat. Dat loopt uiteen van een pannakooi begeleid door onze pannavoetballers en een lekker muziekje op een plein of in een straat, tot een mega groot voetbalfestijn op een heel voetbalveld: Voetbal Party XXL

Wil je een Attack Voetbal Feestje – groot of klein – op een andere locatie? Bijvoorbeeld tijdens een feest, jubileum, braderie of ander evenement? Bel ons even: 06-46055546.

Nieuw: E-sports Walhalla
Nieuw bij De Beleverij: E-sports Walhalla. Ook te boeken in combinatie met Voetbal en Sjoeterz activiteiten.