Clubdagen

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Voor de bovenstaande verenigingen organiseerden wij ‘Zomer Clubdagen’ in 2021.

Voor leden van (sport)organisaties zoals voetbalclubs die op zoek zijn naar een boeiend en vermakelijk zomer- en/of winterprogramma hebben wij de Clubdagen ontwikkeld. Exclusief voor de clubleden zijn – verdeeld in tijdsblokken over één of meerder dagen – te gekke sport & spelactiviteiten gereserveerd. In de diverse tijdsblokken van zo’n 2,5 uur komen steeds verschillende groepen c.q. teams naar De Beleverij. Ieder team speelt E-sports (zoals FIFA en Fortnite), Indoor Voetbal (zoals 2tegen2 en voetbaltennis) en het Nerf spel ‘Sjoeterz’. Voor alle deelnemers is er onbeperkt ranja en we sluiten het event af met een puntzak friet. Wat een feest! De exacte invulling is nader overeen te komen.

Alle activiteiten worden door ons begeleid en we helpen de (sport)organisaties met de interne communicatie. O.a. door middelen beschikbaar te stellen, zoals een promotievideo en een flyer, die wij voorzien het logo van de club. Zie de voorbeelden hieronder.

Een voorbeeld van de tijdsblokken van de clubdagen zijn:
> 09.00 – 11.00 uur
> 11.00 – 13.00 uur
> 13.00 – 15.00 uur
> 15.00 – 17.00 uur
> 17.00 – 19.00 uur

Als (sport)organisatie kun je per jaar één of meerdere Clubdagen afnemen. De regelingen daarvoor zijn interessant en resulteren in een win-win-situatie voor iedereen: de club, de leden en natuurlijk ook De Beleverij. Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Vul het onderstaande formulier dan volledig in. We nemen dan contact met je op.

In 2021 organiseerden wij o.a. de Zomerclubdagen voor: Saasveldia, ATC ’65, Avanti Wilskracht en Wilhelminaschool.

Geverifieerd door MonsterInsights