Speellocatie Zenderen is open

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

We draaien op volle toeren en zien jullie graag snel 🙂

Hartje Twente

We draaien met onze activiteiten nu op een andere, betere locatie in hartje Twente. Yes! Het geeft ons veel nieuwe mogelijkheden om nieuwe vrijetijdsconcepten te ontwikkelen en uit te rollen. Niet op zijn minst vanwege de beschikbare ruimte, het restaurant en het feit dat we nu lekker tegen de Twentse natuur aan zitten. Nu kunnen we dus ook prachtige outdoor activiteiten organiseren rondom onze eigen locatie en nog beter voorzien in de catering.

Kom je gauw langs op ons nieuwe adres?

Heb je wat te vieren? Dan moet je natuurlijk bij ons zijn op onze nieuwe sport-, spel- en feestlocatie in Zenderen. Adres: Hertmerweg 45A, Zenderen. Wij kijken uit naar je komst!

Trots op de waardering

Ben je nog niet eerder bij ons geweest? Nou, met volle overgave heeft De Beleverij de laatste jaren gewerkt aan de perfecte beleving bij kinderen en ouders tijdens de vele feestjes. Hoe moeilijk het ook was met alle (economische) tegenspoed in de afgelopen jaren. Er zijn je al tienduizenden bezoekers voor geweest en die hebben ons altijd beloond met fijne complimenten en toffe reviews. Google en Facebook laten nog steeds 5 sterren zien en daar zijn we trots op. Mogen we jou ook blij maken?

Geverifieerd door MonsterInsights