Wij doen ‘lekker vals’ mee!

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Oké, ho ho ho … wacht heel even met je inschrijving. Denk na. Is dit nou echt wat je wilt? Jezelf mengen in een krankjorum plan? Je weet toch dat alles wat Siem & Chris bedenken zekerste weten veranderd in chaos? Wat zeg je? Ongelooflijk, je doet toch mee?

De waanzinnige speurtocht deel 3: "De vervalser van Malser"


Ik geef toe. Het was een leuk plan van de jongens. Een museum, in zo’n klein dorp. Met de Mona Lisa als publiekstrekker kun je logischerwijs rekenen op duizenden toeristen. Tjonge, dat zou wat zijn geweest. Een soort wonder. Dan had ons kleine dorp op de wereldkaart gestaan hè. Maar ja, tussen jou en mij, het was maar dagdromerij. Toch? Het kon niet goed gaan! De Mona Lisa was amper met een speciaal, super veilig transport uit Frankrijk gearriveerd of Mona was alweer verdwenen. Hoor je, er gingen nog geen paar uur overheen en het ding was al floeps … verdwenen. Een hele kunst met al die Franse politie erbij. Maar jij hebt nog wel vertrouwen in die twee kliederkwasten? Oké. Het is me duidelijk. Je wilt hoe dan ook meedoen. Dan zeg ik op mijn beurt: dan moet je het zelf weten. Besef je wel: dit is heel vals spel dat je speelt. Omgeven door geheimzinnigheid. Linke soep dus.

Wat zeg je? Je houdt daar wel van? Beetje vals spelen en geheimzinnig doen? En jouw gezin ook? Ik ken je verder niet … maar dan lijken jullie in ieder geval uit het juiste hout gesneden. Nou, wij organiseren die speurtocht dus als dekmantel voor de geheime activiteiten van Siem & Chris. Wat ze precies van plan zijn, geen idee. Maar alles moest gewoon doorgaan zeiden ze: de opening van het museum én de speurtocht. “Komt goed”, waren hun woorden. Maar van mij geen garanties hoor. De inschrijfkosten bedragen eur 49,95 voor het hele gezin met max. 6 personen uit één huishouden, inclusief wat lekkere dingen en zo. Dan krijg je in ieder geval nog iets voor je geld. Vul het onderstaande formulier volledig in voor een gezinsticket. Oh ja, er zijn ook een beperkt aantal duo tickets à EUR 24,95 per speurtocht beschikbaar. Vul het inschrijfformulier onderaan de pagina in.

Agenda
De speurtocht vindt plaats op: 26 februari 2023 | 5 maart 2023 | 12 maart 2023 | 9 april 2023 | 10 april 2023 | 16 april 2023. Je kunt starten in de morgen of in de middag. In het boekingsformulier kun jij je voorkeur aangeven. Je ontvangt de definitieve starttijd wanneer wij de bevestiging sturen.

Startlocatie
Je start vanaf Restaurant & Crêperie Smikkel | Hertmerweg 45a | 7625 RH | Zenderen. Daar kun je ook (in de nabijheid) parkeren.
De starttijd en andere belangrijke info ontvang je van ons na inschrijving per mail.

Het Waanzinnige Pannenkoekenbuffet

Als jij je aanmeldt voor de speurtocht kun je ook gebruikmaken van Het Waanzinnige Pannenkoekenbuffet: onbeperkt pannenkoeken eten! Jammie.

Het Waanzinnige Pannenkoekenbuffet

Lees eventueel ook nog de blog op Go-Kids over de vorige speurtocht, die hebben er verstand van  https://go-kids.nl/twente/blog/de-waanzinnige-speurtocht-is-waanzinnig-leuk
We worden ook getipt door:
> Kidsproof | > Vettt | > Visit Borne
| > Borne Boeit

De Beleverij krijgt vijf-sterren beoordeling van klanten.


Check dit:

Inschrijfformulier

Bedrijfs- of kortingscode

Geverifieerd door MonsterInsights