‘Sjoeterz is écht een aanrader!’ oordeelt testteam

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Maar liefst acht experts – jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar – kwamen ons Nerf | Fortnite | Escaperoom spel testen en oordeelden: Sjoeterz is écht een aanrader! Het initiatief kwam van onszelf. Want je kunt immers wel roepen dat je het beste kinderfeestje van de wereld hebt, maar laat dat oordeel maar over aan de gebruiker. Zo gezegd, zo gedaan. We nodigden het expertteam en blogster Noortje van Go-Kids uit om ons op de proef te stellen. Het resultaat? ‘Sjoeterz is écht een aanrader!’ 

Sjoeterz is écht een aanrader volgens het Go-Kids testteam
Het Go-Kids testpanel heeft het Sjoeterz feestje getest. Hun conclusie: Sjoeterz is écht een aanrader!

Examen

Met knikkende knietjes stonden we ze op te wachten. Logisch, want de onzekerheid sluipt er dan toch een beetje in hè, zo vlak voor een examen. Achteraf blijkt dat dan vaak onnodig, zoals ook nu. We hebben het testpanel en Noortje ontvangen en begeleid zoals wij dat bij ieder ander feestje doen. Zo kregen ze een oprechte indruk van dit sportieve, avontuurlijke kinderfeestje voor jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd. Dat ze Sjoeterz dan uiteindelijk aanbevelen, maakt ons echt waanzinnig trots. Maar dat is logisch, toch?!

Maak wat mee!

Nog iedere dag brengen wij trouwens verbeteringen aan en ook onze uitbreidingsplannen zijn in volle gang. Sinds kort hebben we bijvoorbeeld ook de Voetbal Knalfeestjes. Maar we zijn ook bezig met twee andere sport- en feestlocaties. We zijn in beweging. Heerlijk voelt dat. Maar we hebben ook wat waar te maken, want bij De Beleverij, daar maak je wat mee. Wil je nu jouw eigen Sjoeterz feestje boeken? Doe maar! Of ben je nog niet overtuigd? Lees dan nog even verder 🙂

Hieronder wat citaten uit de blog van Noortje. Deze verduidelijken waarom de ‘Test Kids’ unaniem oordeelden over dit spel: Sjoeterz is écht een aanrader!  

Citaat Go-Kids testpanel

Bij binnenkomst staat er een gezellig gedekte tafel klaar … Wat een feestelijk welkom! De stemming zit er meteen in.

Citaat Go-Kids testpanel

We hebben geen idee wat ons te wachten staat achter die deur, maar de kids staan te popelen om naar binnen te gaan.

Citaat Go-Kids testpanel

Aan de wand hangt een riante uitrusting van Nerf pistolen. De jongens onder ons laten een WHOW horen en vergapen zich naar de wand. De meiden zijn (nog) niet zo thuis in de Nerf wereld, maar kijken met grote ogen rond naar de ruimte. Wat gaan we hier doen?

Citaat Go-Kids testpanel

Harold Weerkamp en Bastiaan Borchert (Sjoeterz team) beginnen hun verhaal. En nee … geen afgedraaid verhaaltje … het is bijna een theatervoorstelling …

Citaat Go-Kids testpanel

Het is voor sommige kinderen alsof ze in een snoepjeswinkel staan!

Citaat Go-Kids testpanel

Om aan extra munitie (pijltjes) te komen, moeten ze een cijfercode hebben. Gewapend met Nerf pistolen gaan ze de Djungel in om als eerste team de code te vinden.

Citaat Go-Kids testpanel

Versterkt door de spannende geluiden, het opjutten door de microfoon en de rook die in de ruimte geblazen wordt, komt het fanatisme bij alle kinderen boven.

Citaat Go-Kids testpanel

Het is als ouders een feestje om naar te mogen kijken. Wat een geweldig spel!  

Citaat Go-Kids testpanel

Elke ronde wordt er eerst een nieuw spannend verhaal vertelt. En de test kids hangen dan ook aan hun lippen. 

Citaat Go-Kids testpanel

Om uiteindelijk uit de Djungel van Ner te kunnen ontsnappen is er een sleutel nodig. Dit is de laatste missie, maar zeker niet de saaiste.

Citaat Go-Kids testpanel

Na een spel van bijna 1.5 uur staan er acht bezwete rode hoofden uit te puffen. Ze vonden het alle 8 fantastisch. Zowel de jongens van 7 en 11, als de meiden van 8 en 10.

Citaat Go-Kids testpanel

Gelukkig staan er boven kannen ranja klaar en een riant bord patat met voor ieder kind een mandje met mini snacks. Dit gaat er wel in en het wordt zelfs even stil aan tafel.

Citaat Go-Kids testpanel

Bij Sjoeterz weten ze hoe je een feestje moet vieren!

Citaat Go-Kids testpanel

Wij zijn ontsnapt uit de Djungel van Ner. Maar hoe? Dat mag je zelf gaan ervaren. Een kinderfeestje bij Sjoeterz is volgens dit Go-Kids testteam écht een aanrader!

Geverifieerd door MonsterInsights