Wat je krijgt en moet weten.

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Wat je krijgt tijdens De Waanzinnige Speurtocht.

I.v.m. het grote succes zijn er twee nieuwe zomerse versies beschikbaar in juli, augustus en september

Siem en Chris vinden er nix meer aan. Thuis zitten. Daarom hebben ze voor hun familie een spannende, vermakelijke en nooit eerder vertoonde super speurtocht bedacht. Dat vinden ze zelf tenminste. Maar wat zo eenvoudig leek, lijkt te zijn veranderd in een rampzalige tocht met een mysterieuze vermissing. Siem is namelijk spoorloos. Chris – die de bijnaam ‘wolf’ heeft – moet dan ook op zoek naar zijn beste vriend. Maar hij heeft hulp nodig. Van jullie natuurlijk! Wat? Twijfel je nog? Ga naar de checklist en kwalificeer jezelf 🙂

Lees eventueel ook nog de blog op Go-Kids, die hebben er verstand van 🙂 https://go-kids.nl/twente/blog/de-waanzinnige-speurtocht-is-waanzinnig-leuk
We worden ook getipt door:
> Kidsproof
> Vettt

> Visit Borne

De Beleverij krijgt vijf-sterren beoordeling van klanten.

Wat je krijgt in een notendop
Er zijn twee georganiseerde speur-puzzel-escapetochten met begeleiding beschikbaar: de Theaterversie met acteurs onderweg én de Speurneusversie. Alleen ‘de inspecteur van politie’, commissaris L. A. Koek (roepnaam Arie), is altijd aanwezig om de nodige instructies te geven. Inclusief alle benodigde materialen. Onderweg loop je van alles tegen het lijf, zoals onze acteurs, geheimzinnige materialen en sporen die het verhaal nog levendiger maken. Daarnaast zorgen de video’s die jullie onderweg te zien krijgen ook voor extra beleving. Verder is er voor iedereen wat lekkers – o.a. een ijsbeker to-go, thee met Hertmese honing of een kop koffie, ranja en wat te snoepen. Als aandenken hebben we nog een cadeautje voor de kids. Maar het allerbelangrijkste: jullie ontvangen zeker 2 uur quality time én avontuur met het gezin. Geniet ervan.

Voor wie organiseren we dit en wat kost het?
De waanzinnige super-speur-puzzel-escapetocht is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. De kosten voor deze circa 2 uur durende activiteit bedragen eur 39,95 voor het hele gezin (max. 6 gezinsleden) voor de Theaterversie en eur 19,95 voor de Speurneusversie (max. 6 gezinsleden).

Agenda
Theaterversie (met acteurs onderweg) : 1 | 8 | 15 | 22 augustus
Speurneusversie (zonder acteurs onderweg): 19 juli t/m 11 september m.u.v. dinsdagen en zondagen

Het aantal plekken per uitvoering van de Theaterversie is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Opgeven kan steeds tot 16.00 uur op de dag voorafgaand aan het evenement.

Startlocatie
Je start met de Theaterversie vanaf het Pastoor Veegerplein in Hertme. Daar kun je ook (in de nabijheid) parkeren.
Met de Speurneusversie start je bij restaurant Hertme’s Ambacht in Hertme.

Starttijden
Met de Theaterversie start je tussen 10.00 – 14.00 uur. De exacte starttijd ontvang je van ons. Je kunt een voorkeur opgeven voor de morgen of middag. Het is niet zeker of deze gehonoreerd kan worden.

Met de Speurneusversie start je naar eigen inzicht tussen 9.30 – 15.00 uur. Je ontvangt van ons een bevestiging van deelname.

Kledingadvies
Dat is natuurlijk afhankelijk van het weer. Gepast schoeisel is in ieder geval aan te raden. Je moet er lekker op kunnen lopen. We gaan door bossen en over paden die nat kunnen zijn. Dus houd daar ook rekening mee. Een paraplu kan ook handig zijn.

Klik door naar:
Wij doen mee!
De waanzinnige speurtocht.
Checklist waanzinnige speurtocht.