Wat je krijgt en moet weten.

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Dit is wat je krijgt

Siem en Chris vinden het weer eens tijd voor iets vrolijks. Thuis zitten kan altijd nog en daarom hebben ze een spannende, magische en wonderbaarlijke super speurtocht bedacht. Maar of je zo blij wordt van wat de jongens hebben bedacht is de vraag. Het loopt namelijk niet helemaal zoals gepland. Beter gezegd: het loopt helemaal niet. Nou goed, wat jullie in ieder geval alvast moeten weten staat hieronder. Twijfel je nog? Ga naar de checklist en kwalificeer jezelf 🙂

Lees eventueel ook nog de blog op Go-Kids over de vorige speurtocht, die hebben er verstand van 🙂 https://go-kids.nl/twente/blog/de-waanzinnige-speurtocht-is-waanzinnig-leuk
We worden ook getipt door:
> Kidsproof
> Vettt
> Visit Borne

> Borne Boeit

De Beleverij krijgt vijf-sterren beoordeling van klanten.

Wat je krijgt in een notendop

De speurtocht – in de prachtige omgeving van het Twentse dorp Hertme (gemeente Borne) wordt volledig begeleid. Onderweg loop je van alles tegen het lijf, zoals onze acteurs, geheimzinnige materialen en sporen die het verhaal nog levendiger maken. Daarnaast zorgen de video’s die jullie onderweg te zien krijgen ook voor extra beleving. Verder is er voor iedereen wat lekkers – o.a. oliebollen, warme chocolademelk, een kop koffie en wat te snoepen. Als aandenken hebben we nog een leuk fotomoment. Maar het allerbelangrijkste: jullie ontvangen zeker 1,5 uur quality time én avontuur met het gezin. Geniet ervan.

Voor wie organiseren we dit en wat kost het?
De waanzinnige super-speur-puzzel-escapetocht is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. De kosten voor deze circa 1,5 uur durende activiteit bedragen eur 34,95 voor het hele gezin (max. 6 gezinsleden). Andere samenstellingen zijn mogelijk, maar alleen in overleg.

Agenda
De speurtocht vindt plaats op: 29 december 2021 (uitverkocht) | 30 december 2021 (uitverkocht) | 2 januari 2022 (uitverkocht) | 20 februari 2022 | 26 februari 2022 | 27 februari 2022. Je kunt starten in de morgen of in de middag. In het boekingsformulier kun jij je voorkeur aangeven. Je ontvangt de definitieve starttijd wanneer wij de bevestiging sturen.

Starttijden
Je start ’s morgens tussen 10.00 – 12.00 uur en in de middag tussen 12.00 – 14.00 uur. De exacte starttijd ontvang je met onze bevestiging. Je kunt een voorkeur opgeven voor de morgen of middag. Het is niet zeker of deze gehonoreerd kan worden.

Startlocatie
Je start vanaf het Pastoor Veegerplein in Hertme. Daar kun je ook (in de nabijheid) parkeren.

Kledingadvies
Dat is natuurlijk afhankelijk van het weer. Warme kleding en gepast schoeisel zijn in ieder geval aan te raden. Je moet er lekker op kunnen lopen. We gaan door bossen en over paden die nat kunnen zijn. Dus houd daar ook rekening mee. Poncho’s kunnen ook handig zijn. We hebben overigens opwarmplekjes onderweg.

Klik door naar:
Hoe deze waanzinnige speurtocht begint …
Wij doen mee en komen eraan!
Check hier of je wel geschikt bent voor de waanzinnige speurtocht.