Wat je krijgt en moet weten.

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Siem en Chris hebben weer eens een gek plan. Ze vroegen zich af waarom hun dorp eigenlijk geen zwembad heeft of een indoorspeeltuin. Ze concluderen dat er om deze dingen te kunnen realiseren veel meer mensen naar het dorp moeten komen. Toeristen. Met geld. Daarom beginnen ze een museum. Met als grote trekpleister – geloof het of niet – de Mona Lisa. Maar je raadt het al. Het gaat natuurlijk weer vreselijk mis met die oliebollen. Het schilderij is amper gearriveerd of het is alweer verdwenen. Iedereen met de handen in het haar natuurlijk. Wat een ramp. En wie kan het oplossen? Precies. Jij!

Mocht je toch denken dat het lollig is om je op te geven, kijk dan hieronder alvast naar de dingen die je moet weten. Twijfel je nog? Ga naar de checklist en kwalificeer jezelf 🙂

Lees eventueel ook nog de blog op Go-Kids over de vorige speurtocht, die hebben er verstand van 🙂 https://go-kids.nl/twente/blog/de-waanzinnige-speurtocht-is-waanzinnig-leuk
We worden ook getipt door:
> Kidsproof | > Vettt | > Visit Borne
> Borne Boeit

De Beleverij krijgt vijf-sterren beoordeling van klanten.


Wat je krijgt in een notendop
De speurtocht – door de prachtige omgeving van de Twentse dorpen Hertme en Zenderen (gemeente Borne) wordt volledig begeleid. Onderweg loop je van alles tegen het lijf, zoals onze acteurs, geheimzinnige materialen en sporen die het verhaal nog levendiger maken. Daarnaast zorgen de video’s die jullie onderweg te zien krijgen voor extra beleving. Verder is er voor iedereen wat lekkers – o.a. een loempia of saté stokje (kipnuggets), warme chocolademelk, een kop koffie en wat te snoepen. Als aandenken hebben we nog iets grappigs. Maar het allerbelangrijkste: jullie ontvangen zeker 2,0 uur kwaliteitstijd én avontuur met het gezin. Geniet ervan!

Voor wie organiseren we dit en wat kost het?
De waanzinnige super-speur-theater-escapetocht is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. De kosten voor deze circa 2,0 uur durende activiteit bedragen eur 49,95 voor het hele gezin (max. 6 gezinsleden). Andere samenstellingen zijn mogelijk, maar alleen in overleg. Op de dagen van de speurtocht zijn er ook enkele duo tickets beschikbaar à eur 24,95.

Agenda
De speurtocht vindt plaats op: 26 februari 2023 | 5 maart 2023 | 12 maart 2023 | 9 april 2023 | 10 april 2023 | 16 april 2023. Je kunt starten in de morgen of in de middag. In het boekingsformulier kun jij je voorkeur aangeven. Je ontvangt de definitieve starttijd wanneer wij de bevestiging sturen.

Starttijden
Je start ’s morgens tussen 10.30 – 12.30 uur of in de middag tussen 12.45 – 15.00 uur. De exacte starttijd ontvang je met onze bevestiging. Je kunt een voorkeur opgeven voor de morgen of middag. Het is niet zeker of deze gehonoreerd kan worden.

Startlocatie
Je start vanaf Restaurant & Crêperie Smikkel | Hertmerweg 45a | 7625 RH | Zenderen. Daar kun je ook (in de nabijheid) parkeren.

Kledingadvies
Dat is natuurlijk afhankelijk van het weer. Warme kleding en gepast schoeisel zijn in ieder geval aan te raden. Je moet er lekker op kunnen lopen. We gaan door bossen en over paden die nat kunnen zijn. Dus houd daar ook rekening mee. Poncho’s kunnen ook handig zijn. We hebben overigens opwarmplekjes onderweg.

(Speur)honden
Geweldig. Het is een speurtocht toch? Lijkt ons logisch dat de hond meegaat. Ze mogen overal komen. Zelfs in ons restaurant.

Meld je snel aan! Maar houdt het stil … sssst 

Lees eventueel ook nog de blog op Go-Kids over de vorige speurtocht, die hebben er verstand van  https://go-kids.nl/twente/blog/de-waanzinnige-speurtocht-is-waanzinnig-leuk
We worden ook getipt door:
> Kidsproof | > Vettt | > Visit Borne
| > Borne Boeit

Check dit:

Geverifieerd door MonsterInsights