Wat je krijgt en moet weten.

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

I.v.m. het grote succes is er een extra dag toegevoegd: zondag 9 mei!

Siem en Chris vinden er nix meer aan. Thuis zitten. Daarom hebben ze voor hun familie een spannende, vermakelijke en nooit eerder vertoonde super speurtocht bedacht. Dat vinden ze zelf tenminste. Maar wat zo eenvoudig leek, lijkt te zijn veranderd in een rampzalige tocht met een mysterieuze vermissing. Siem is namelijk spoorloos. Chris – die de bijnaam ‘wolf’ heeft – moet dan ook op zoek naar zijn beste vriend. Maar hij heeft hulp nodig. Van jullie natuurlijk! Wat? Twijfel je nog? Ga naar de checklist en kwalificeer jezelf 🙂

Lees eventueel ook nog de blog op Go-Kids, die hebben er verstand van 🙂 https://go-kids.nl/twente/blog/de-waanzinnige-speurtocht-is-waanzinnig-leuk
We worden ook getipt door:
> Kidsproof
> Vettt

> Visit Borne

De Beleverij krijgt vijf-sterren beoordeling van klanten.

Wat je krijgt in een notendop
Georganiseerde speur-puzzel-escapetocht, met begeleiding ter plaatse. Inclusief alle benodigde materialen. Onderweg lopen jullie onze acteurs tegen het lijf die het verhaal nog levendiger maken. Daarnaast zorgen de video’s die jullie onderweg te zien krijgen ook voor extra beleving. Verder is er voor iedereen wat lekkers – o.a. een pannenkoekje, thee met Hertmese honing, snoepje. Als aandenken hebben we nog een cadeautje voor de kids. Maar het allerbelangrijkste: jullie ontvangen zeker 2 uur quality time én avontuur met het gezin. Geniet ervan.

Voor wie organiseren we dit en wat kost het?
De waanzinnige super-speur-puzzel-escapetocht is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. De kosten voor deze circa 2 uur durende activiteit bedragen eur 29,95 voor het hele gezin.

Agenda
De eerste tochten worden georganiseerd op: 4 (uitverkocht) | 11 (uitverkocht) | 18 (uitverkocht) | 25 april (uitverkocht) | 2 mei (uitverkocht) | 9 mei 2021 (nog enkele kaarten i.v.m. uitval). Extra actie 9 mei! 5x ‘Super Mega Super Mega Mega Super Meeeegaaaa Moederdag VIP kaarten’: beleef samen een exclsusief en spetterend einde van de speurdag! Stuur voor uitleg over de inhoud van dit pakket een mail naar: boekingen@debeleverij.nl. (uitverkocht)

Het aantal plekken per uitvoering is i.v.m. coronamaatregelen beperkt. Opgeven kan steeds tot 16.00 uur op de dag voorafgaand aan het evenement.

Startlocatie
Je start vanaf het Pastoor Veegerplein in Hertme. Daar kun je ook (in de nabijheid) parkeren.

Starttijden
Je start met het gezin tussen 10.00 – 14.00 uur. De exacte starttijd ontvang je van ons. Je kunt een voorkeur opgeven voor de morgen of middag. Het is niet zeker of deze gehonoreerd kan worden.

Kledingadvies
Dat is natuurlijk afhankelijk van het weer. Gepast schoeisel is in ieder geval aan te raden. Je moet er lekker op kunnen lopen. We gaan door bossen en over paden die nat kunnen zijn. Dus houd daar ook rekening mee. Een paraplu kan ook handig zijn.

Klik door naar:
Wij doen mee!
De waanzinnige speurtocht.
Checklist waanzinnige speurtocht.