Testteam: Combi kinderfeestjes zijn écht Vettt!

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

De Combi kinderfeestjes zijn écht VETTT! Vanaf vandaag is dat dan officieel. Volgens blogster Maryke Mondria en haar testteam onder aanvoering van haar zoon Ravi, zijn de Combi Knalfeestjes van De Beleverij een te gekke activiteit voor kids die zoeken naar avontuur, sport en plezier.

De aanleiding doet er niet toe. Of het nu gaat om een verjaardag, een teamuitje of uitstapje met de klas. Of de groep nu groot of klein is. De Beleverij heeft er een leuke, passende en sportieve oplossing voor. Het Combi Knalfeestje is geweldig.

Blog Maryke Mondria

Maryke schreef onder andere het volgende:

De Combi kinderfeestjes zijn écht VETTT!
Ravi heeft al heel wat kinderfeestjes achter de rug en elk jaar vind ik het weer een gedoe om iets leuks te organiseren. Gelukkig heeft Yvette van VETTT altijd een pot vol super toffe ideeën, zo ook dit jaar. Ravi mocht een kinderfeestje testen bij De Beleverij in Hengelo. Nieuw voor ons, dus we gingen eerst op onderzoek uit. We ontdekten al snel dat dit feestje op Ravi’s lijf is geschreven. De keuze voor een Combi Knalfeestje, een uur e-sporten en een uur Sjoeterz, was dus snel gemaakt. Ravi houdt van Nerf en de Playstation en Ravi zijn, zeg maar, hele goede vrienden.

Wil je de hele blog van Maryke lezen? Klik dan hier

De Combi kinderfeestjes zijn écht VETTT! Check het aanbod van De Beleverij.
Bedankt voor de te gekke beoordeling VETTT testteam!

Conclusie: de Combi kinderfeestjes zijn écht VETTT! Boek hier.

Geverifieerd door MonsterInsights