Sinterklaas Theater bedrijven

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Het Sinterklaasfeest voor bedrijven dat écht bestaat.

Een avontuur met Sinterklaas

Kinderen willen wat meemaken. Een avontuur beleven. Onderdeel zijn van een leuk en spannend verhaal. Met het interactieve Sinterklaas Theater van De Beleverij bedienen wij ze op hun wenken.

Speciaal voor bedrijven en instellingen (20 – 125 personen) organiseren wij in maanden november en december ons bijzondere Sinterklaas Theater. Het theater is onderdeel van een all-in, interactief Sinterklaasfeest van circa 2,5 uur. Onder leiding van Sinterklaas en zijn pieten gaan de kinderen en hun ouders veel plezier beleven met allerlei grappige, uitdagende en creatieve (kinder)activiteiten. Daarnaast is er met het ‘Sinterkloas-pepernoten-snoep-Buffet’ volop catering beschikbaar voor jong en oud. Het pakket is deels naar eigen inzicht in te vullen.

De pannenkoekenfabriek van Sinterklaas

De titel van het Sinterklaas Theater van 2023 is ‘De pannenkoekenfabriek van Sinterklaas’. De Sint heeft besloten om dit jaar zijn pannenkoekenfabriek in Zenderen te gebruiken als één van zijn verblijfplaatsen in Nederland. Zo kan hij niet alleen genieten van al het heerlijke dat Twente hem te bieden heeft, maar ook gelijk eens met eigen ogen zien wat zijn pieten ervan bakken in zijn pannenkoekenfabriek. En laten die nu net, hoe kan het ook anders, een klein probleempje hebben met de pannenkoekenmachine. Die bakt volgens de Pannenkoeken Piet alleen nog maar ‘saaie, kale pannenkoeken’. Hij kan wel janken. Maar Sinterklaas is gelukkig niet van gisteren – zoals jullie weten is hij immers een stukje ouder – en heeft dan ook een smakelijke oplossing …

Gebruik hiervoor Boekingsformulier. Naar aanleiding van dit formulier ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

Beschikbare dagen & prijzen

In overleg.

Vanaf EUR 16,35 per kind en 8,10 per volwassene.

Sinterklaas Theater in beeld

Klik hier en bekijk de video.

Sinterkloas Theater voor organisaties
Het Sinterklaas Theater bij De Beleverij. De all-inclusive oplossing voor het Sinterklaasfeest van bedrijven en instellingen.

Sinterklaas Theater | introductie
Het interactieve belevingstheater.

Sinterkloas Theater | de voorstelling
Het geheim van Zwarte Piet

In de humoristische, interactieve voorstelling wordt het verhaal vertelt van Piet Pietersen, de eerste medewerker van Sinterkloas. Piet, ook wel Hoofd Piet, durft niet naar de voorstelling te komen. Hij is namelijk … tja, we zullen er geen doekjes om winden: naakt. Nee, nee, niet echt in z’n blootje natuurlijk. Getsie, nee. Maar in zijn ‘blote billen gezicht’. Dat noemen de Pieten zo als de schoensmeer op is. Snap je? Zo komen de kinderen er in de voorstelling achter hoe het allergrootste geheim ter wereld ooit is ontstaan: de zwarte strepen van Piet. Ach, het is eigenlijk allemaal heel logisch.

Boek nu! Het aantal voorstellingen is beperkt.

Geverifieerd door MonsterInsights