Sinterklaas Theater

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Het Sinterklaasfeest voor bedrijven dat écht bestaat.

Speciaal voor bedrijven en instellingen (20 – 125 personen) organiseren wij in maanden november en december ons bijzondere Sinterklaas Theater. Het theater is onderdeel van een all-inclusive, interactief programma van circa 2,5 uur. Onder leiding van Sinterklaas en zijn pieten gaan de kinderen en hun ouders veel plezier beleven met allerlei sportieve en creatieve (kinder)activiteiten. Daarnaast is er met het Sinterklaas Buffet volop catering beschikbaar voor jong en oud. Het pakket is deels naar eigen inzicht in te vullen. Gebruik hiervoor Boekingsformulier. Naar aanleiding van dit formulier ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

Beschikbare dagen & prijzen

In overleg.

Vanaf EUR 14,00 per kind en 7,00 per volwassene.

Sinterklaas Theater in beeld

Klik hier en bekijk de video.

Sinterkloas Theater voor organisaties
Het Sinterklaas Theater bij De Beleverij. De all-inclusive oplossing voor het Sinterklaasfeest van bedrijven en instellingen.

Sinterklaas Theater | introductie
Het interactieve belevingstheater.

Kinderen willen wat meemaken. Een avontuur beleven. Onderdeel zijn van een leuk en spannend verhaal. Met het interactieve Sinterklaas Theater van De Beleverij bedienen wij ze op hun wenken.

Sinterkloas Theater | de voorstelling
Het geheim van Zwarte Piet

In de humoristische, interactieve voorstelling wordt het verhaal vertelt van Piet Pietersen, de eerste medewerker van Sinterkloas. Piet, ook wel Hoofd Piet, durft niet naar de voorstelling te komen. Hij is namelijk … tja, we zullen er geen doekjes om winden: naakt. Nee, nee, niet echt in z’n blootje natuurlijk. Getsie, nee. Maar in zijn ‘blote billen gezicht’. Dat noemen de Pieten zo als de schoensmeer op is. Snap je? Zo komen de kinderen er in de voorstelling achter hoe het allergrootste geheim ter wereld ooit is ontstaan: de zwarte strepen van Piet. Ach, het is eigenlijk allemaal heel logisch.

Boek nu! Het aantal voorstellingen is beperkt.