Sinterkloas Theater

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Het sinterklaasfeest dat écht bestaat.

Speciaal voor bedrijven en instellingen (20 – 125 personen) organiseren wij rond de maanden november en december het exclusieve Sinterkloas Theater. Dit is een kleine humoristische, eigentijdse (familie)theatervoorstelling met de enige échte hulp-Sinterklaas van Nederland in de hoofdrol: Sinterkloas. Het theater is onderdeel van een ‘all-inclusive’ programma van circa 2,5 uur. Want rondom het theater is er een programma met allerlei sportieve en creatieve kinderactiviteiten opgenomen. Onder leiding van de ijverige Roetveeg Griet en kunstpietje Piet Ballondriaan gaan de kinderen veel plezier beleven. Er is daarnaast volop catering beschikbaar. Het pakket is deels naar eigen inzicht in te vullen. Gebruik hiervoor Boekingsformulier. Naar aanleiding van dit formulier ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

Beschikbare dagen & prijzen

Ochtend programma: 10.30 – 13.00 uur
Middag programma: 15.00 – 17.30 uur

15 | 20 | 21 | 22 | 27 | 28 | 29 november 2020
4 | 5 december 2020 (oranje alleen middag)

Vanaf EUR 13,85 per kind en 7,10 per volwassene.

Sinterkloas Theater in beeld

Klik hier en bekijk de video.

Sinterkloas Theater voor organisaties
Het Sinterkloas Theater bij De Beleverij. De all-inclusive oplossing voor het Sinterklaasfeest van bedrijven en instellingen.

Sinterkloas Theater | introductie
De échte hulp-Sinterklaas!

Sinterkloas is de enige, échte hulp-Sinterklaas van Nederland. Net zo lief, net zo oud en natuurlijk net zo slim. Hij lijkt ook nog eens als twee druppels water op Sinterklaas. Want er is eigenlijk maar één klein verschil. Sinterkloas woont niet in Spanje. Nee … sterker nog, hij woont gewoon bij jou in de buurt. In Nederland. In een oude fabriek. Een oude schoensmeerfabriek om precies te zijn. Echt waar!

Ach, als je er zo over nadenkt, is het ook helemaal niet gek dat Sinterklaas hem heeft gevraagd om de Sint te helpen. Want als je bijna het hele jaar in Spanje bent, kun je natuurlijk maar moeilijk in de gaten houden wat er allemaal in ons landje gebeurt. En … je moet er toch niet aan denken dat alleen de Pieten achterblijven. Dan moeten die alle belangrijke beslissingen zelf nemen. Wat daarvan komt hebben we de laatste jaren steeds weer gezien. Laten we het zo zeggen:  dat wordt een gigaaaaaantische puinhoop! Dus heeft Sinterkloas officieel de leiding gekregen.

Sinterkloas Theater | de voorstelling
Het geheim van Zwarte Piet

In de humoristische, interactieve voorstelling wordt het verhaal vertelt van Piet Pietersen, de eerste medewerker van Sinterkloas. Piet, ook wel Hoofd Piet, durft niet naar de voorstelling te komen. Hij is namelijk … tja, we zullen er geen doekjes om winden: naakt. Nee, nee, niet echt in z’n blootje natuurlijk. Getsie, nee. Maar in zijn ‘blote billen gezicht’. Dat noemen de Pieten zo als de schoensmeer op is. Snap je? Zo komen de kinderen er in de voorstelling achter hoe het allergrootste geheim ter wereld ooit is ontstaan: de zwarte strepen van Piet. Ach, het is eigenlijk allemaal heel logisch.

Boek nu! Het aantal voorstellingen is beperkt.