Mega Knalfeestje

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Kun je geen keuze maken tussen gamen in E-sports Walhalla, lekker voetballen met je vrienden of het avontuurlijke, sportieve Sjoeterz spel? Kies dan gewoon voor alle activiteiten in één met het Mega Knalfeestje arrangement! Drie in één dus. Wat een geniale oplossing, toch?! Je speelt alle spellen 50 minuten. De totale spellengte inclusief pauzes bedraagt maar liefst 3 uur! Het Mega Knalfeestje is dan ook de absolute topper van De Beleverij. We halen alles uit de kast.

Wil jij dit drie uur durende voordeelarrangement nù boeken vanaf EUR 20,00 per deelnemer inclusief onbeperkt ranja? Klik dan hier

Het Mega Knalfeestje: dan maak je écht wat mee.
https://www.facebook.com/DeBeleverij/videos/608184689886573
Check de video van het Combi Knalfeestje.

Het Mega Knalfeestje arrangement bestaat uit:

Voetbal Walhalla | Indoor – (straat)voetbal | Combi Knalfeestje
Voetbal Walhalla is in 2020 bedacht door De Beleverij. Je kunt er een sportief en vermakelijk, maar bovenal te gek voetbalfeestje of evenement organiseren. Met een panna competitie, 2 tegen 2, voettennis, snelheid schieten, punten schieten en voetbaldart hebben we van alles in huis. Nog nergens anders vertoond en dus uniek bij De Beleverij.

Sjoeterz | Nerf arena – Fortnite – Escaperoom | Combi Knalfeestje
In 2019 bedachten we onze Sjoeterz als ‘real life shooting game’. Het concept werd al snel een succes. Deze fantastische, sportieve en avontuurlijke activiteit laat zich het beste beschrijven als een mengvorm tussen: Nerf schieten, Fortnite en een escaperoom. Het gaat dus echt niet alleen om spierballen, maar ook om een goed stel hersens. Hoe hip en uitdagend wil je het hebben? Een echte hit en dus een aanrader voor iedereen die een knalfeestje wil organiseren.

E-sports Walhalla| Gameroom met FIFA & Fortnite | Combi Knalfeestje
E-sports (electronische sporten) is niet meer weg te denken. In 2020 starten we onder de naam Walhalla niet alleen met onze voetbalhal, maar ook met een E-sportsruimte. Onder het toeziend oog van de goden, met Vaik als hun gezand, speel je de sterren van de hemel. In deze in Twente unieke E-sports arena kun je met 8 tot 24 spelers tegelijk de vituele game wereld instappen. Speel even of je Messi of de Black Night bent en maak daarnaast veel lol met elkaar op deze originele plek.

Net als al onze andere sportieve feestjes, kun je ook het Mega Knalfeestje perfect pimpen met allerlei leuke en lekkere producten, zoals: uitnodigingskaarten, taart, soesjesberg, knalcake en snoepblikjes.

Combi Knalfeest Soesjesberg

Wil jij dit twee uur durende voordeel arrangement nu boeken vanaf EUR 20,00 per deelnemer inclusief onbeperkt ranja? Klik dan hier