Mega Knalfeestje

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Let op! Onze binnenlocatie in Zenderen sluit op 19/2/2024. U kunt (voorlopig) dan ook geen Sjoeterz en Combifeestjes boeken na deze datum.

Kun je geen keuze maken tussen gamen in het goddelijke E-sports Walhalla, te gekke hutten bouwen met je vrienden of het avontuurlijke, sportieve Sjoeterz spel? Kies dan gewoon voor alle activiteiten in één met het Mega Knalfeestje arrangement! Drie in één dus. Wat een geniale oplossing, toch?! De totale spellengte inclusief pauzes bedraagt maar liefst 4 uur! Het Mega Knalfeestje is dan ook de absolute topper van De Beleverij. We halen alles uit de kast.

Wil jij dit vier uur durende voordeelarrangement nù boeken vanaf EUR 24,00 per deelnemer? Klik dan hier

Het Mega Knalfeestje arrangement bestaat uit:

Sjoeterz | Nerf arena – Fortnite – Escaperoom | Mega Knalfeestje
In 2019 bedachten we onze Sjoeterz als ‘real life shooting game’. Het concept werd al snel een succes. Deze fantastische, sportieve en avontuurlijke activiteit laat zich het beste beschrijven als een mengvorm tussen: Nerf schieten, Fortnite en een escaperoom. Het gaat dus echt niet alleen om spierballen, maar ook om een goed stel hersens. Hoe hip en uitdagend wil je het hebben? Een echte hit en dus een aanrader voor iedereen die een knalfeestje wil organiseren.

E-sports Walhalla| Gameroom met FIFA & Fortnite | Mega Knalfeestje
E-sports (electronische sporten) is niet meer weg te denken. In 2020 starten we onder de naam Walhalla niet alleen met onze voetbalhal, maar ook met een E-sportsruimte. Onder het toeziend oog van de goden, met Vaik als hun gezand, speel je de sterren van de hemel. In deze in Twente unieke E-sports arena kun je met 8 tot 24 spelers tegelijk de vituele game wereld instappen. Speel even of je Messi of de Black Knight bent en maak daarnaast veel lol met elkaar op deze hemelse gameplek.

Fort Knight | Hutten bouw + spel + Nerf | Mega Knalfeestje (Buitenactiviteit mei – september)
Hutten bouwen, wie houdt daar nu niet van? Wij in ieder geval wel! Met ons bouw je in ‘no-time’ een fantastisch Fort waar jij met je vrienden over heersen. Wil je jouw rijk nog groter maken? Wil je rijker dan rijk worden? Dan moet jij jouw battles winnen en missies volbrengen. De vraag is dus: word jij de machtigste heerser? Deze activiteit is een échte hit bij jongens en meisjes.

Feestje pimpen?

Net als al onze andere sportieve feestjes, kun je ook het Mega Knalfeestje perfect pimpen met allerlei leuke en lekkere producten, zoals hieronder afgebeeld.

Gelijk boeken?

Wil jij dit twee uur durende voordeel arrangement nu boeken vanaf EUR 24,00 per deelnemer? Klik dan hier

Geverifieerd door MonsterInsights