Combi Knalfeestjes

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Kun je geen keuze maken tussen gamen in E-sports Walhalla, het avontuurlijke, sportieve Sjoeterz spel of hutten bouwen? Kies dan gewoon voor twee activiteiten in één met de Combi Knalfeestjes arrangementen! Twee in één dus. Wat een geniale oplossing, toch?! Je speelt beide spellen minimaal een uur. Dus bijvoorbeeld een uur in het E-sports Walhalla én ook nog een uur in onze Sjoeterz Nerf arena ‘De Djungel van Ner’. Een combinatie met Fort Knight (hutten bouwen) duurt een uur langer en kost EUR 5,00 extra per deelnemer.

Onze binnenlocatie in Zenderen sluit op 19/2/2024. U kunt (voorlopig) dan ook geen Sjoeterz en Combifeestjes boeken na deze datum.

Wil jij dit minimaal twee of drie uur durende voordeelarrangement nu boeken vanaf EUR 15,00 per deelnemer? Klik dan hier

Het Combi Knalfeest arrangement kan bestaan uit:

Sjoeterz | Nerf arena – Fortnite – Escaperoom | Combi Knalfeestje
In 2019 bedachten we onze Sjoeterz als ‘real life shooting game’. Het concept werd al snel een succes. Deze fantastische, sportieve en avontuurlijke activiteit laat zich het beste beschrijven als een mengvorm tussen: Nerf schieten, Fortnite en een escaperoom. Het gaat dus echt niet alleen om spierballen, maar ook om een goed stel hersens. Hoe hip en uitdagend wil je het hebben? Een echte hit en dus een aanrader voor iedereen die een knalfeestje wil organiseren.

E-sports Walhalla| Gameroom met FIFA & Fortnite | Combi Knalfeestje
E-sports (electronische sporten) zijn niet meer weg te denken. In 2020 starten we onder de naam Walhalla niet alleen met onze voetbalhal, maar ook met een E-sportsruimte. Onder het toeziend ook van de goden, met Vaik als hun gezand, speel je de sterren van de hemel. In deze in Twente unieke E-sports arena kun je met 8 tot 24 spelers tegelijk de vituele game wereld instappen. Speel even of je Messi of de Black Night bent en maak daarnaast veel lol met elkaar op deze originele plek.

Fort Knight | Hutten bouw + spel + Nerf | Combi Knalfeestje (Buitenactiviteit mei – september)
Hutten bouwen, wie houdt daar nu niet van? Wij in ieder geval wel! Met ons bouw je in ‘no-time’ een fantastisch Fort waar jij met je vrienden over heersen. Wil je jouw rijk nog groter maken? Wil je rijker dan rijk worden? Dan moet jij jouw battles winnen en missies volbrengen. De vraag is dus: word jij de machtigste heerser? Deze activiteit is een échte hit bij jongens en meisjes.

Net als al onze andere sportieve feestjes, kun je ook het Combi Knalfeestje perfect pimpen met allerlei leuke en lekkere producten, zoals hieronder afgebeeld.

Wil jij dit twee of drie uur durende voordeel arrangement nu boeken vanaf EUR 15,00 per deelnemer? Klik dan hier

Alle producten en diensten van De Beleverij vind je hier.

Geverifieerd door MonsterInsights