Sjoeterz Feestje

De Beleverij. Daar maak je wat mee.


Sjoeterz: spelen in de Nerf arena

Let op! Onze binnenlocatie in Zenderen sluit op 19/2/2024. U kunt (voorlopig) dan ook geen Sjoeterz en Combifeestjes boeken na deze datum.

Heb je iets te vieren met je vrienden of vriendinnen? Dan is Sjoeterz jouw unieke, sportieve Nerf uitje! Samen spelen en een fantastisch avontuur beleven in de Djungel van Ner. Lukt het jullie om alle raadsels op te lossen en de Osmoos te verslaan? Dan heb je de wereld – en jezelf – gered. Te gek! Daarnaast speel je voor de lol nog één of meer ‘real life Fortnite battles’. Bekijk de video >

Ik doe het!

Sjoeterz | introductie Nerf arena – Fortnite – Escaperoom Deze fantastische, sportieve en avontuurlijke activiteit laat zich het beste beschrijven als een mengvorm tussen: Nerf schieten, Fortnite en een escaperoom. Het gaat dus echt niet alleen om spierballen, maar ook om een goed stel hersens. Hoe hip en uitdagend wil je het hebben? Een echte hit en dus een aanrader voor iedereen die een (kinder)feestje organiseert. Sjoeterz | het verhaal De zoektocht naar het anti-Osmoos De stad Nerkuur is verwoest. Bijna iedereen is gevangen genomen. Het is echt één grote chaos. Om hopeloos van te worden. Of, nou ja, is er dan helemaal geen hoop meer? Jawel. Een sprankje. Een ietsiepietsie klein beetje. Zo mini dat het bijna niet opvalt. En dat is maar goed ook, want elke tegenwerking van de Osmoos – en hun slaafjes de Kwaasies – wordt onmiddellijk hard bestraft. Tja, de Osmoos. Reusachtige, lelijke en nare wezens zijn het. Er zit niets menselijks in die gasten. En het allerergste … ze zijn onverslaanbaar. Tenminste, dat lijken ze. Want zoals gezegd, er is nog een druppeltje hoop. Letterlijk dan hè! Het heet anti-Osmoos. Eén druppel daarvan is voldoende om de Osmoos in één klap te verslaan. Kunnen jij en jouw team het vinden in de Djungel van Ner? Boek dan nu! Op onze Facebookpagina vind je nog meer leuke info over Sjoeterz.
Nieuw: E-sports Walhalla
Nieuw bij De Beleverij: E-sports Walhalla. Ook te boeken in combinatie met Sjoeterz activiteit.
Geverifieerd door MonsterInsights