Het Speelkasteel van Pleusier

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Verkleed als ridders & ridderinnen

Wat? Kennen jullie hem niet? Ferdinand van Pleusier? Oh, misschien kennen jullie hem wel onder zijn volledige naam: Prins Ferdianus suur Mat du Chocolad poer Penkeek de Sucre van Pleusier. Er gaat nog steeds geen lampje branden? Dan wordt het wellicht de hoogste tijd dat ik – Fieliep, de omroeper van het Speelkasteel van Pleusier – jullie over Ferdinand ga vertellen. En over Frederiek natuurlijk, zijn beste vriendin. Kom je langs om alles over hen te horen? Dacht ik wel. Hopelijk zie ik je snel! Oh ja, wel passend gekleed graag. In ridderkostuum. Zorgen wij voor.

Het Speelkasteel van Pleusier voor ridders & ridderinnen.

Ridderspelen van Pleusier

In het prachtige houten Speelkasteel van Pleusier is een boel te beleven. Omroeper Fieliep vertelt jullie een leuk en interactief verhaal over Ferdinand, zijn vriendinnetje Frederiek en zijn vader Felix. Daarnaast neemt Fieliep jullie ook bij de hand als jullie allerlei ridderspellen moeten spelen zoals: katapult schieten, schat zoeken, stokpaard rijden, boogschieten, touwtrekken, ring gooien en zwaardvechten. Ja, want Koning Felix wil dat Ferdinand een échte ridder wordt. En daarom moet hij veel trainen. Maar de jonge prins heeft daar eigenlijk helemaal geen zin in. Hij wil liever buitenspelen. Echter, hij is er ook achter gekomen dat hij veel leukere dingen kan doen met wat hij met de riddertrainingen geleerd heeft. Misschien heb jij daar ook wat aan? Eén ding is zeker: Pleusier zul je hebben.

Onderscheiding van Koning Felix

Aan het einde krijgt iedereen een ‘Onderscheiding voor ridders & ridderinnen’ van Fieliep. Van Koning Felix mag hij deze uitdelen. Vanaf nu horen jij en je vrienden bij het edele gezelschap van het Koninkrijk van Ferdinand en zijn vader. Doe jezelf een Pleusier en boek dit onvergetelijke interactieve kinderprogramma met veel theater!

Voor wie?

Geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar en met minimaal 8 tot maximaal 16 deelnemers.

Geverifieerd door MonsterInsights