Sjoeterz video

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Beleef Nerf, Fortnite en Escaperoom in één.

Met de Sjoeterz video krijg je een goede indruk van de sfeer en het spel dat zich afspeelt in de Djungel van Ner. Het sportieve en avontuurlijke concept – met de theaterachtige begeleiding – roept een enorme beleving op bij de deelnemende kinderen. De cast voor deze Sjoeterz video – dus de kinderen die je erin ziet – hebben zichzelf aangemeld om hierin mee te spelen. De meesten zijn ooit zelf al eens geweest en konden niet wachten om de Nerf arena opnieuw te betreden voor een spannend spel.

Bekijk de video

Bekijk hieronder de Sjoeterz video. Mocht je nog vragen hebben dan je weet ons te vinden! De Beleverij: daar maak je wat mee. Mocht je tot de conclusie komen dat je graag een offerte ontvangt voor het sporieve Sjoeterz feestje, klik dan hier.

Bekijk de Sjoeterz video voor een goede indruk van de sfeer en het spel.

Sjoeterz wordt aanbevolen

De Sjoeterz video geeft een goede indruk, maar Sjoeterz wordt ook aanbevolen door: GoKids, Kidsproof en Vettt. En – zoals je hieronder kunt lezen – zijn ook de klanten razend enthousiast.

Facebook reviews kinderfeestje

Yvette: in één woord, geweldig!
Gisteren het kinderfeestje van onze zoon gevierd bij De Beleverij, het was helemaal super! Alles goed geregeld en de groep heeft zich super vermaakt. Tijdens de rit naar huis en het eten konden ze er niet over ophouden te praten! In 1 woord, geweldig!!!”
Boek nu!

Maroesja: alle ingrediënten voor een topfeestje.
“Een avontuurlijk Nerf Fortnite Escape room kinderfeestje gehad! Kids waren super enthousiast en fanatiek. Schieten, rennen, codes kraken, mist, sirenes, muziek, een spannend verhaal, teamwork, kortom; alle ingrediënten voor een topfeestje! Bedankt (ook voor de leuke begeleiding)!”
Boek nu!

Sjoeterz kinderfeestje, aanrader op Facebook.
Tijdens het kinderfeestje kiezen ze hun eigen ‘Weppens’ uit.
Geverifieerd door MonsterInsights