Beste animatie voor campings & recreatieparken

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Beste animatie voor campings & recreatieparken

september 15, 2022 Uncategorized 0

Vanuit De Beleverij leveren we nu ook de beste animatie voor campings & recreatieparken in Nederland. Met een aantal all-in concepten – gebaseerd op hutten bouw, voetbal en speurtochten – bedienen we deze markt in 2023. Zo gaan we samen met de eigenaren en hun gasten toffe vakantieherinnering maken. In 2022 hebben we hiervoor de eerste stappen gezet. We gingen onder andere op bezoek in Groningen bij Camping Wedderbergen.

Geschreven door: Harold Weerkamp

Wedde | Hengelo – In juli ontmoet ik de eigenaresse van vijfsterren Camping Wedderbergen Carine Fluttert voor het eerst in levende lijve. Het is echter niet mijn eerste contact met haar. Voor onze ontmoeting heb ik namelijk al heel wat zakelijk, maar vooral ook vermakelijk mailverkeer met haar gehad. Af en toe heb je dat, dan is het communiceren gemakkelijk. Is er gelijk een klik. Nu we een paar keer onze kunsten hebben vertoond op Camping Wedderbergen horen we van Carine graag hoe het is bevallen.

Top animatie voor campings & recreatieparken
Camping Wedderbergen werkt voor top animatie samen met De Beleverij.

Eerst een stukje terug in de tijd. Kun jij iets over de aanleiding van onze kennismaking vertellen Carine?

“Ja hoor”, start ze met een glimlach. “Ik zocht een leuke activiteit voor het verjaardagsfeestje van mijn zoontje. Bleek er in mijn woonplaats Hengelo, om de hoek, toch meer te beleven dan ik dacht: bij De Beleverij. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik kreeg er op het schoolplein allemaal leuke verhalen over te horen. Het verjaardagsfeestje kon uiteindelijk helaas niet doorgaan. Dat halen we nog in. Maar er ontstond wel een interessante samenwerking op zakelijk niveau. De Beleverij vertelde mij over hun nieuwe outdoor activiteit ‘Hutten bouwen & Nerf battles’ en dat was precies wat ik zocht als activiteit voor onze camping! Leuk hè dat het zo kan lopen”, stelt ze tevreden vast.

Carine heeft veel ervaring in het recreatie vak. Ze weet wat de beste animatie voor campings en recreatieparken inhoud. De Beleverij komt nog maar net kijken als het om animatiewerk gaat. Omdat de lat hoog ligt bij Camping Wedderbergen is er een interessante vraag om te beantwoorden.

Zijn de gasten van De Wedderbergen en jij tevreden over ons?

“Nou …”, de frons op haar gezicht maakt duidelijk dat ze de juiste woorden zoekt. Het blijkt een kleine plagerij als ze zegt: “Ja hoor, echt 100% tevreden! Eén van de grote pluspunten is toch wel de zelfstandigheid van De Beleverij. Zoals afgesproken kon ik mijn eigen personeel uitplannen”, is ze stellig. “Jong en oud waren geïnteresseerd en de activiteit was ook bovengemiddeld snel volgeboekt”, vervolgt Carine enthousiast. “Wat mij daarnaast ook opviel was dat de kinderen – die normaal een korte spanningsboog laten zien – 3 tot 4 uur onverminderd enthousiast bleven”.

Dat is ook mijn ervaring. Ondanks de grootte van de groep kreeg ook ik steeds fijne reacties van de ouders en kinderen, die vrolijk rond bleven rennen en riepen: doen we het nog een keer meneer? Het helpt denk ik dat we op de indoor locatie van De Beleverij inmiddels voor duizenden kinderen op Nerf gebaseerde feestjes hebben georganiseerd. Sjoeterz feestjes noemen we die zelf. Met duidelijke regels, goede leiding, een theaterachtige setting en een heerlijk avontuur houden we daar iedereen bij de les. Die ervaring nemen we natuurlijk mee. 

Heb jij achteraf nog leuke reacties gehad eigenlijk?

“Nou, genoeg. Het is veelzeggend dat kinderen en ouders direct weer in gingen schrijven voor de volgende editie van het Hutten bouwen & Nerfen een week later. Hoeveel bevestiging wil je nog meer? Ik denk dat jullie op een unieke manier hebben bijgedragen aan onvergetelijke vakantieherinneringen van onze klanten. In ons toch al uitgebreide animatieprogramma vallen jullie op”.

Dus je zou ons wel aanbevelen bij andere campings?

“Liever niet. Ik houd jullie liever voor mezelf”, antwoord ze met een knipoog. “Zonder gekheid, ik zou jullie aanbevelen bij al mijn collega’s. Ook bij hen is er veel vraag naar all-in animatie voor campings & recreatieparken. Maar ik wil wel eerst een aantal data in 2023 vastleggen voor Wedderbergen … wat doen jullie met Hemelvaart, Pinksteren en de bouwvak Noord?”

Dat klinkt natuurlijk als muziek in mijn oren. Laten we afspreken, beste lezers van dit artikel, dat wij jullie rond die tijd dan ook zien op vijfsterren camping De Wedderbergen. Dan bouwen we samen aan de tofste vakantieherinneringen ooit.

Over herinneringen gesproken: check dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights