Meer dan 3 uur spelen en sporten voor nog geen EUR 3 per uur

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Meer dan 3 uur spelen en sporten voor nog geen EUR 3 per uur

oktober 23, 2020 Uncategorized 0

Vraag jij je af waar je naartoe moet in jouw vakantie? De Fun Days natuurlijk. Bij De Beleverij zijn we sterren in het vermaken van kinderen in de basisschoolleeftijd. We hebben standaard voetbal, Nerf sport en E-sports in ons pakket. Met de Fun Days breiden we dat uit met allerlei andere leuke activiteiten. Op die manier is het mogelijk om je 3,5 uur bij ons te vermaken en houd je toch het gevoel: ik kom tijd tekort … 🙂

Wat een succes!

Je hoeft je dus niet af te vragen waar je naartoe moet in je vakantie. De Fun Days dus. Ook de tweede editie van dit vakantie event in de herfstvakantie was een daverend succes. Boven verwachting waren nagenoeg alle tickets uitverkocht. Dat beloofd wat voor de kerstvakantie! Hieronder vind je een foto-impressie van de Fun Days.

Spelen vanaf EUR 2,85 per uur

Voor deze vakantie activiteit voor kinderen – de Fun Days – werken we samen met Go-Kids. Voor het evenement kun je hier strippenkaarten (tickets) kopen. Die blijven altijd geldig en zijn dus ook in een volgende vakantie te gebruiken. Lekker makkelijk. En als je slim inkoopt hebben de kinderen al mega veel lol voor EUR 2,85 per uur!

Kun je niet wachten om met ons mee te doen met deze activiteit voor kinderen? Koop dan nu je strippenkaart en plan jouw Fun Days in onze agenda.

Wat kun je het beste aantrekken? Check ons kledingadvies.

Onze missie

Alles uit de kast halen. Je verrassen. In de watten leggen en jou en je gasten in de wolken brengen. We maken het jou graag naar je zin bij De Beleverij. Of je nu het Sjoeterz avontuur beleeft, onze Walhalla actie meemaakt, je mee laat slepen in ons Sinterkloas Theater of een ander (sportief) feestje komt vieren. Het maakt ons niet uit. Bij De Beleverij garanderen je veel plezier. Daarom weet je waar je naartoe moet in je vakantie. De Fun Days: dé vakantie activiteit voor kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights