Leukste familie speurtocht in Twente

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Leukste familie speurtocht in Twente

april 7, 2021 Uncategorized 0

De leukste familie speurtocht in Twente vind je zonder twijfel bij De Beleverij. Het evenementen dat bol staat van de beleving wordt uitgevoerd met medewerking een groot aantal acteurs. De ‘Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’ vertelt het verhaal van Chris & Siem.

Review Vera Oude Sanderink: In 1 woord FANTASTISCH! Een superleuke tocht (2,5 uur) met opdrachten, filmpjes, theater én verrassingen in en om het prachtige Hertme. Doe mee mensen!

De speurbelevenis

Siem en Chris vinden er nix meer aan. Thuis zitten. Daarom hebben ze voor hun familie een spannende, nooit eerder vertoonde super speurtocht bedacht. Maar wat zo eenvoudig leek, een speurroute uitzetten, is buiten hun schuld veranderd in een rampzalige tocht met een mysterieuze vermissing op de koop toe. Siem is namelijk spoorloos. Chris, die de bijnaam ‘Wolf’ heeft, staat er nu dus alleen voor. Maar geloof ons, om Siem te vinden en het mysterie op te lossen heeft hij hulp nodig. Van echte, onverschrokken speurneuzen. Zoals jullie.

Een heerlijke gezinsactiviteit!

Tijdens deze ‘Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’ ga je met het gezin op pad. De tocht is met name bedoeld voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het spannende avontuur speelt zich af in de natuur rondom Hertme. Samen met Chris gaan de deelnemers speuren naar Siem. Daarnaast moet natuurlijk de route worden gevonden en wordt er volop gepuzzeld. Sportieve actie en een ‘Gevonden Voorwerpen Bingo’ maken het uitstapje een complete belevenis.

De leukste familie speurtocht in Twente vindt plaats in Hertme.

Dit is wat je krijgt

Tijdens de leukste familie speurtocht in Twente ontmoeten jullie een heleboel interessante mensen, zoals de boswachter, de moeder van Siem en de pastoor. Die kunnen jullie wellicht helpen met de zoektocht. Daarnaast is er veel lekkers ‘to-go’, zoals een pannenkoek, snoep en wat te drinken. Ook kun je gratis parkeren in Hertme. Nog even in vogelvlucht wat je krijgt: gratis parkeren | drinken | pannenkoek | wat te snoepen | alle spelmaterialen | theater onderweg | én pleziergarantie van De Beleverij.

Coronabestendig

Deelnemende gezinnen ontvangen na reservering een starttijd. Zo kunnen we voorkomen dat er onverhoopt groepsvorming en daarmee ook besmettingsgevaar ontstaat. Deelnemende gezinnen moeten zich ook houden aan de instructies (protocol) die zij vooraf ontvangen van de organisatie. Inmiddels is iedereen met de meeste Covid19 regels wel bekend natuurlijk.   

Data en verplichte reserveringen

Er zijn vijf dagen waarop de ‘Waanzinnige Super-Speur-Puzzel-Escapetocht’ wordt georganiseerd, namelijk op: zondag   4 (uitverkocht) | 11 | 18 | 25 april | 2 mei. Starttijden liggen tussen 10.00 – 14.00 uur. De tocht duurt circa twee uur en vindt plaats rondom Hertme. Reserveren is verplicht en kan via www.debeleverij.nl. Deelname kost slechts EUR 29,95 voor het hele gezin.

Nog een lekker aanbod

Na afloop kun je het ludieke ‘super-bio-pannenkoekpakket’ voor 4 tot 6 personen meenemen à EUR 14,95. Samengesteld met het recept van de moeder van Chris en Siem. Zo kun je na afloop thuis aan tafel nog even lekker nagenieten met elkaar. Dat wordt een fijne zondag! Let op: als je het pakket vooraf bestelt, krijg je nog EUR 2,00 extra korting! 

Het bio-pannenkoekenpakket is vooraf te koop bij jouw reservering.
Het Bio-pannenkoekenpakket dat je kunt bestellen tijdens ‘De waanzinnige speurtocht’, bestaat o.a. uit bio-eitjes van Hedevelds Bio Ei, planet proof melk van Melktap Weleveld en Hollandse appels. Onmeunig lekker en verantwoord dus! #lekkernagenieten

Klik door naar:
Wij doen mee!
Checklist waanzinnige speurtocht.

Lees eventueel ook nog de blog op Go-Kids, die hebben er verstand van 🙂 https://go-kids.nl/twente/blog/de-waanzinnige-speurtocht-is-waanzinnig-leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights