Win jij een UEFA Europa League bal?

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Win jij een UEFA Europa League bal?

oktober 4, 2019 Uncategorized 1

Als je vóór 31 december 2019 een Attack Voetbalfeestje of een Combi Knalfeestje boekt, maak je kans op een heel gave prijs! Een officiële UEFA Europa League bal ter waarde van maar liefst EUR 160,00. Wauw, welke voetballiefhebber wil dat nu niet? Doe mee, misschien win jij een UEFA Europa League bal.

Nu de Nederlandse clubs Ajax, PSV, AZ en Feyenoord zo goed voetballen in Europa, is deze prijs extra leuk! Dus misschien loop jij straks te pronken met deze Molton wedstrijdbal. Cool. Het enige dat je moet doen om kans te maken, is één van onze waanzinnig leuke feestjes boeken. Dus kom lekker feesten en spelen met je vrienden en misschien win jij een UEFA Europa League bal.

Molton Europa League bal: de exclusief ontworpen bal zal in de groepsfase worden gebruikt. De Japanse fabrikant van de bal levert deze voor het tweede opeenvolgende seizoen en wordt de officiële wedstrijdbal van de UEFA Europa League groepsfase. De Vantaggio 5000, is speciaal aangepast voor de groepscampagne. 

Win een UEFA Europa League bal
Boek een Voetbalfeestje of een Combi Knalfeestje en maak kans op een waanzinnig gave UEFA Europa League bal t.w.v. EUR 160,00

Bovendien heeft de unieke thermische bindingstechnologie van Molten een gladde en naadloze hoes geproduceerd, iets dat niet kan worden bereikt de hand genaaide ballen. Het uniforme oppervlak vermindert de waterabsorptie en leidt tot verbeterd vormbehoud en uitzonderlijke prestatieniveaus onder alle spelomstandigheden. Wauw 🙂

Alle acties: Zoete Zondag | Gratis uitnodigingskaarten| Win een Europa League bal

Één antwoord

  1. […] Alle acties: Zoete Zondag | Gratis uitnodigingskaarten| Win een Europa League bal […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *