Zoete Zondag Actie

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Zoete Zondag Actie

oktober 3, 2019 Uncategorized 2

Heb je helemaal geen zin om maar een beetje stil te zitten op zondag? Heb je veel meer zin om wat calorieën te verbranden tijdens een sportief, maar vooral ook avontuurlijk en spannend spel bij Sjoeterz?! Of voetbal je liever in onze voetbaltempel? Natuurlijk! Wij begrijpen dat :-). En als je dan toch zo sportief bezig bent, dan mag je jouw calorieën ook best wel weer wat aanvullen. Op onze kosten dan hè. Want tijdens de Zoete Zondag Actie krijg je onze befaamde en bijna onmogelijk te trotseren Soesjesberg t.w.v. EUR 19,95 cadeau, gratis, ja helemaal voor niets!

Zoete Zondag Actie: gratis Soesjesberg
Boek nu een feestje bij De Beleverij en ontvang een gratis lekkernij ter waarde van EUR 19,95. Geldig tot en met 31 december 2019.

Tijdens de Zoete Zondag Actie vier jij jouw feestje op een zondag dus. Een heerlijk rustige dag, zonder al teveel andere verplichtingen. Bij ons kom je lekker in beweging en kun je jouw feestje vieren zoals jij dat wilt. Maak bijvoorbeeld ook gebruik van onze unieke en opvallende uitnodigingskaarten en snoepblikjes. Het is allemaal te combineren met de sportieve activiteiten in de Djungel van Ner (Sjoeterz) of in  onze voetbaltempel: de Attack Voetbal Walhalla.

De Zoete Zondag Actie is een actie van De Beleverij. Deze actie loopt tot en met 31 december 2019. Er zijn op het moment van schrijven nog maar 13 zondagen te gaan in 2019. Dus kies voor een hoop lol en sportief plezier en meld je snel aan via deze website. Boek nù: een Sjoeterz avontuur, Attack Voetbal plezier of een combinatie van beide met het Combi Knalfeestje.

Zoete Zondag Actie 2019

Alle acties: Zoete Zondag | Gratis uitnodigingskaarten| Win een Europa League bal

2 antwoorden

  1. […] acties: Zoete Zondag | Gratis uitnodigingskaarten| Win een Europa League […]

  2. […] acties: Zoete Zondag | Gratis uitnodigingskaarten| Win een Europa League […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights