Grappige reacties van onze kleine klanten

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Grappige reacties van onze kleine klanten

april 11, 2019 Uncategorized 0
Sjoeterz is een concept van De Beleverij. Het avontuurlijke en sportieve spel levert veel grappige reacties op van de deelnemertjes.
Sjoeterz is een uniek concept van De Beleverij uit Hengelo.

Dat we zoveel grappige reacties krijgen is niet zo vreemd. Bij Sjoeterz nemen we kinderen mee in een fantasierijke belevenis. Dat zet ze niet alleen aan tot flink wat (sportieve) actie. Kinderen komen na een bezoek aan Sjoeterz ook met leuke verhalen thuis. Gelukkig is de meest gehoorde reactie: “het was super cool”. Maar er zijn natuurlijk ook heel grappige reacties van de deelnemertjes. Hieronder noemen we er een paar.

Thomas – een kleine opdonder van 7 jaar – kwam met één van de grappige reacties toen hij de Djungel van Ner betrad via de wapenkamer, zijn eerste reactie was in goed verstaanbaar Engels:

Oh, my god!!!

De groepen worden in twee teams verdeeld. Eén team gaat op zoek naar het ‘anti-Osmoos’ en probeert daarmee de wereld te redden. Het andere team moet ‘de groeiversneller’ bemachtigen, om de wereld juist te veroveren voor de Osmoos. Finn (10 jaar) zat blijkbaar in beide teams, als wij zijn eigen woorden mogen geloven:

Wij moesten op zoek naar het anti-groei-snel-gif

Bij het grote assortiment Nerf pistolen hoort ook een goed, maar totaal over-de-top verhaal natuurlijk. Daarmee maken we de kinderen van alles wijs 🙂 Volgens Luca (8) zijn we wel heel ‘ondeugend’ bezig:

Ik mocht schieten met illegale Nerf kogels uit België

Je kunt er bij Sjoeterz voor kiezen om vooraf even iets lekkers met elkaar te eten terwijl de cadeau’s worden uitgepakt. Zoals een Soesjesberg. We vroegen ons al af waarom Anne (8) twee stokjes in de hand had. Later werd het duidelijk toen ze zei:

“En we hebben net ook een Sushi-berg gehad”

Mats (7) kwam al voor de tweede keer bij ons. Hij wist dan ook precies wat hem te wachten stond. Tenminste … toen wij vertelden over ons ‘speciale arsenaal’ aan Nerf wapens, die wij ook wel onze ‘illegale wapens’ noemen, stak hij zijn vinger op:

“Ik weet het. Ik weet het. Dat zijn de ‘heilige wapens’.”

Wat is het toch prachtig om te werken met kinderen in deze leeftijdscategorie! Dagelijks vermaken we ons kostelijk met de leuke opmerkingen van hen.

Boek nu ook een knalfeestje: https://debeleverij.nl/sjoeterz-nerf-fortnite-kinderfeestje-hengelo/

Check Facebook: https://www.facebook.com/Sjoeterz-286965665372926/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights