Fortnite Real Life XXL

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Fortnite Real Life XXL

mei 20, 2019 Uncategorized 0

Op 11 mei jl. organiseerden wij – De Beleverij en Sjoeterz – samen met een grote groep vrijwilligers en sponsors een Fortnite Real Life XXL evenement bij RKSV NEO in Borne. Met als resultaat geweldige reacties van de kinderen. Wat is er ook leuker leuker dan de Playstation controller aan de kant te gooien en zelf ‘in levende lijve’ in de game te stappen?

Omdat wij dit bij Sjoeterz – met onze Nerf arena in Hengelo – dagelijks meemaken, zijn wij ook helemaal niet verbaasd over al die vrolijke gezichten. De kinderen kwamen in hun eigen verkleedkleren (skins 🙂 en met een Nerf pistool naar veld 2 op het NEO terrein. Daar stond ons fantasiedorp opgesteld en werd met muziek en speciale effecten de entourage verder verhoogd. Er lagen ook maar liefst 5.000 pijlen klaar voor een waarachtige Battle Royal.

Hieronder vind je twee filmpjes van het Fortnite Real Life XXL evenement die een mooie indruk geven van het spektakel. Eén video is gemaakt in opdracht van NEO en de andere is gemaakt door dronekiekjes.nl en staat op Facebook.

Levensecht Fortnite spelen bij NEO. Georganiseerd door Sjoeterz (De Beleverij) uit Hengelo.
Fortnite Real Life. Foto: dronekiekjes.nl

Video Dronekiekjes

Video NEO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights