Sjoeterz: aanrader op Facebook!

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Sjoeterz: aanrader op Facebook!

juni 4, 2019 Sjoeterz Uncategorized 0

Tjonge, we moeten niet naast onze schoenen gaan lopen. Nee hoor, doen we niet. Maar het geeft ons wel vleugels dat ons Sjoeterz kinderfeestje – een combinatie van Nerf schieten, Fortnite en escaperoom – het zo goed doet bij onze klanten. Je begint ergens aan met geloof en overtuiging. Als het zich dan ook écht bewijst in de praktijk word je heel blij. Met Sjoeterz draaien wij, onder de paraplu van De Beleverij, nu nog maar enkele maanden. Maar het knallende avontuur met de Osmoos smaakt ons nu al naar meer.

Ben je op zoek naar een kinderfeestje? Maar nog niet overtuigd van ons Sjoeterz aanbod? Lees dan de zes onderstaande reviews van klanten die ons kinderfeestje aanraden op Facebook. We like it!

Facebook reviews kinderfeestje

Yvette: in één woord, geweldig!
Gisteren het kinderfeestje van onze zoon gevierd bij De Beleverij, het was helemaal super! Alles goed geregeld en de groep heeft zich super vermaakt. Tijdens de rit naar huis en het eten konden ze er niet over ophouden te praten! In 1 woord, geweldig!!!”
Boek nu!

Maroesja: alle ingrediënten voor een topfeestje.
“Een avontuurlijk Nerf Fortnite Escape room kinderfeestje gehad! Kids waren super enthousiast en fanatiek. Schieten, rennen, codes kraken, mist, sirenes, muziek, een spannend verhaal, teamwork, kortom; alle ingrediënten voor een topfeestje! Bedankt (ook voor de leuke begeleiding)!”
Boek nu!

Sjoeterz kinderfeestje, aanrader op Facebook.
Tijdens het kinderfeestje kiezen ze hun eigen ‘Weppens’ uit.

Rudy: cowboytje spelen 2.0 met heel vette Nerf pistolen
“Ruben & Giel houden hier hun kinderfeestje en ze hebben het prima naar hun zin. Sjoeterz … cowboytje spelen 2.0 met heel vette Nerf pistolen, geweren. Echt een aanrader voor kinderen 👍”
Boek nu!

Facebook reviews kinderfeestje 2

Charlot: de jongens hebben het er nog steeds over
“Een echt nerf kinderfeestje, dat wou mijn zoon graag voor zijn verjaardag. Per toeval kwamen we dit tegen! Het was 1 groot succes!! De jongens hebben het er nog steeds over. Vooral al die vette Nerf pistolen die ze mochten gebruiken, de gave arena waarin gespeeld werd en het plezier dat ze hadden!”
Boek nu!

Joris: super goed georganiseerd
“Super goed georganiseerd! De jongens zijn meer dan 1,5 uur door het lint gegaan met de coolste Nerf guns en spannende opdrachten. Aanrader voor jongens tussen de 8 en 12 👍.”
Boek nu!

Jana: super gaaf voor de jongens en de meisjes
“Afgelopen weekend was onze zoon (9 jaar) uitgenodigd voor een kinderfeestje bij Sjoeterz in de De Beleverij. Ik heb ze  lang niet zo enthousiast gezien. En het redden van de wereld van de Osmoos 😉 was voor zowel de jongens als ook de meisjes super gaaf. Een echt aanrader voor iedereen ook omdat De Beleverij echt alles voor je regelt met dit feestje en dan ook nog binnen het thema!”
Boek nu!

Lineke: ze richten spontaan de Sjoeterz Club op
“Wij zijn gisterochtend bij jullie geweest. De jongens vonden het helemaal top! Meer dan enthousiaste verhalen klonken overal en daarom waren de ouders natuurlijk extra nieuwsgierig. Leuk! Vandaag op school is met buitenspelen spontaan een nieuwe club gevormd… De sjoeterz club 😁. Zegt genoeg!!”
Boek nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights