Kinderfeestje van de week!

De Beleverij. Daar maak je wat mee.

Kinderfeestje van de week!

mei 23, 2019 Uncategorized 0

Yes! Sjoeterz is al twee keer het kinderfeestje van de week geworden op de website van Go-Kids. Maar we willen het allerliefst ‘Kinderfeestje van het jaar’ worden of nog beter ‘Kinderfeestje van de eeuw’. Help ons. Kom langs, ervaar en deel je mening met vrienden en familie.

Go-Kids schrijft:
Sjoeterz is kinderfeestje van de week. Je moet op zoek naar de Anti-Osmoos. Kunnen jij en jouw team het vinden in de Djungel van Ner?

Sjoeterz: kinderfeestje van de week bij Go-Kids
De beste kinderfeestjes vind je bij Go-Kids.

Het stoere, actieve, uitdagende en avontuurlijke kinderfeestje van de week vind je in Hengelo. Als je binnenkomt lijkt het alsof je een soort paintball arena binnenloopt. Bunkers, schuilplekken, klimtoestellen en gangenstelsels om door te kruipen. Maar je hebt ook het idee dat je de Jungle binnenstapt. Er zijn ook escaperoom opdrachten en zelfs Fortnite elementen. De #Nerf pistolen hangen aan de wand en vertellen je dat je hier een gaaf potje gaat spelen.

Het is dus niet alleen een sportief, actief schietspel … maar je hersens worden hier ook gekraakt! Bezoek het kinderfeestje van de week is een leuke uitdaging voor jonge avonturiers van 6 t/m 12 jaar en zowel voor jongens als meisjes. Boeken kan hier

Wat is Go-Kids? Go-Kids (Twente) helpt je in je zoektocht naar kindvriendelijke uitjes in Twente. Bij Go-Kids Twente vind je alles lekker op een rijtje. O.a. van familie uitjes, de kindvriendelijke activiteitenagenda en kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. Go-Kids Twente wil gezinnen activeren waarbij er speciale aandacht is voor Culturele, Actieve, Culinaire en Natuuractiviteiten.
go-kids.nl/twente/kinderfeestje/Sjoeterz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights